Total Wall voor ontwerp- en adviesbureaus

Total Wall biedt ontwerp- en adviesbureaus aanvullende kennis en expertise, daar waar gewenst. Daarbij kunt u denken aan:

  • Probleemanalyses en herstelstrategieën
  • Constructieve berekeningen
  • Kwaliteit, veiligheid, certificering en garantie
  • Onderzoek naar energie-, vocht- en luchtlekkages

Behalve voor diensten op het gebied van onderzoek, advies en uitvoering kunt u ook bij ons terecht voor uitvoering en herstel onder Total Wall garantie.

Passie voor techniek en innovatie

Met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen werken wij dagelijks aan de meest complexe muurproblematiek. We inspecteren, onderzoeken en adviseren en vertalen deze kennis uit de praktijk ook naar onze eigen verankeringssystemen. Daarbij wordt een nieuwe kijk op de zaak niet geschuwd en kijken we verder dan de mogelijkheden van vandaag.

Total Wall werkt innovatief, efficiënt en duurzaam. Onze aanpak is volledig afgestemd op uw behoefte, van inspectie en advies tot en met projectbegeleiding of uitvoering onder Total Wall garantie. 

Kosteloos bestekteksten downloaden

Op onze website vindt u een ruime selectie kant-en-klare bestekteksten voor alle veelvoorkomende muurproblemen. U kunt de bestekteksten vrij downloaden en gebruiken in uw bestek. 

Bekijk de bestekteksten

Een concreet stappenplan

Wilt u inzicht in de wijze waarop Total Wall u ondersteunt? Bekijk hier het stappenplan

adviesbureaus

Onze experts staan voor u klaar

Onze specialisten staan voor u klaar met diepgaande kennis en het vermogen elke situatie te analyseren. We inspecteren, onderzoeken en adviseren u graag bij elke vorm van gevelschade en muurproblematiek. Tevens bieden we constructieve berekeningen en kunt u ook de uitvoering onder Total Wall garantie door ons laten verzorgen. De gevelspecialisten van Total Wall geloven in een nauwe samenwerking, waarin we u ondersteunen waar gewenst.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.