Total Wall: partner voor zelfuitvoerenden van herstelwerkzaamheden

Bent u gespecialiseerd in de uitvoer van herstelwerkzaamheden aan de buitenschil van het gebouw? Total Wall biedt ondersteuning en expertise, daar waar u het nodig heeft.

  • Probleemanalyses en berekeningen
  • Gereedschappen en oplossingen
  • Advies over regelgeving, garantie en veiligheid
  • Opleiding en certificering van muurspecialisten
  • Onderzoek naar energie-, vocht- en luchtlekkages

Behalve innovatieve oplossingen en producten leveren wij experitse en advies waarmee u zich als muurspecialist kunt onderscheiden. Samen met Total Wall klaart u elke klus.

Expertisecentrum voor muurproblemen

Total Wall is gespecialiseerd in duurzame versterking en herstel van de buitenschil van het gebouw. Als kennispartner helpen we architecten en bouwkundigen, uitvoerders en gebouweigenaren met hun complexe problematiek. Onze slimme en gepassioneerde vakmensen werken dagelijks aan innovatieve oplossingen voor muurproblemen. Daarbij wordt een nieuwe kijk op de zaak niet geschuwd en kijken we verder dan de mogelijkheden van vandaag.

Kosteloos bestekteksten downloaden

Voor de oplossingen van verschillende muurproblemen stelt Total Wall u kosteloos kant-en-klare bestekteksten beschikbaar. De bestekservice omvat alle veelvoorkomende muurproblemen van scheurvorming tot aardbevingbestendig werken en diverse bouwverbindingen.

Bekijk de bestekteksten

 

Een concreet stappenplan

Wilt u inzicht in de wijze waarop Total Wall u ondersteunt? Bekijk hier het stappenplan

muurherstel advies

Onze experts staan voor u klaar

De kennis en expertise van de gepassioneerde specialisten van Total Wall is indrukwekkend. Deze kennis kunt u ook inzetten om uw dienstverlening en kwaliteit te versterken - daar waar uw behoeftes liggen. 

Wilt u aan de slag als één van onze gecertificeerde partners voor uitvoerend werk? Staat u voor een complex muurprobleem dat nadere analyse of onderzoek vereist? Of wilt u meer weten over onze innovatieve oplossingen voor veelvoorkomende muurproblemen? Laat ons vooral weten wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.