Aardbeving Groningen

Vannacht was het weer zover.  Groningen werd opgeschrikt door een aardbeving van 2,9 op de schaal van richter…

Constructief
Al jaren biedt  Total Wall een constructieve oplossing bij scheurvorming in metselwerk. Is er schade na een aardbeving?  Wij repareren het vakkundig voor u, maar doen dat niet wanneer de oorzaak niet eerst wordt opgelost.

Uitdaging
Dat is wel een uitdaging in Groningen!  Hier is de oorzaak van de bevingen niet direct (door ons) op te lossen, maar wij geloven wel in constructief herstel, of dat nu voor de beving of na de aardbeving gebeurt.

Samenwerking
Ook geloven wij in samenwerking.  Ieder heeft zijn eigen expertise.  Wij blinken uit in het duurzaam herstellen van scheuren in muren, herstel voor de lange duur dus.

Neem de klachten serieus
Het is belangrijk om de klachten van eigenaren in Groningen serieus te nemen omdat het probleem niet in andere provincies speelt.  Het is gemakkelijk praten wanneer je in een andere provincie een huis hebt gekocht.  Groningers zijn net zo trots op hun (eigen) huis.  Het is als Nederland onze gezamenlijke taak om de problemen die nu ontstaan op te lossen.

Cultuur historische waarde
Het Groningse landschap kent veel karakteristieke woningen met ‘Grunnegse’ cultuurhistorische waarde. Bij onze gezamenlijke oplossing staat het behoud van deze waarde voorop, dus geen zichtbare werkzaamheden van buitenaf en 100% respect voor de architectuur.

Indienen voorstel bij de NAM
Herstelwerkzaamheden in Groningen verlopen op dit moment helaas nog niet naar tevredenheid.  De Nam heeft daarom aan de bouwsector gevraagd om een voorstel te doen waarin oplossingen worden geboden voor constructief herstel voor de lange duur.

Het beste team
Als Total Wall hebben we ons voorstel ingediend.  Niet alleen, want daarvoor is het probleem te groot.  Wij geloven in een grondige aanpak, waarbij een ieders expertise op de juiste wijze wordt ingezet om tot de optimale oplossing te komen.  Afhankelijk van de schade, stellen we voor u het beste team samen.

aardbeving Groningen

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie