VvE Haaglanden, bent u er bij?

Op donderdag 20 maart bent u van harte welkom op de VvE beurs in Den Haag.  Total Wall is ook aanwezig en beantwoord graag de vragen die u heeft over onder andere restauratie, renovatie, gevels, lateien, scheuren in muren en meer.

Goed onderhoud is van belang
Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) is goed onderhoud van hun appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien of het zoeken naar een VvE beheerder, zijn vaak een obstakel waar VvE’s maar ook VvE beheerders tegenaan lopen.

Krijg antwoord op uw vragen
De VvE Beurs Haaglanden brengt op een unieke wijze de vraag en het aanbod in de regio Haaglanden bij elkaar. Op één dag, op één locatie, kunt u in contact komen met diverse bedrijven die nu of in de toekomst, voor uw VvE of voor u als VvE beheerder van belang kunnen zijn.

Breed aanbod in bedrijven
Denkt u aan bedrijven gespecialiseerd in renovatie, restauratie, dakonderhoud, kozijnen, schilderwerk, gevelreiniging, schoonmaak, energiebesparing, bankzaken zoals efficiënt betalingsverkeer, taxaties, juridisch advies en duurzaamheidssubsidies.

Kijk voor meer informatie op www.vvebeurshaaglanden.nl en schrijf  u meteen (gratis) in.  We verwelkomen u graag!

Met vriendelijke groet,

Het team van Total Wall.

VVE beurs

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie