Een scheur in mijn muur! Wat nu?

door: Marten de Jong

Iedereen ziet ze wel eens in het huis.  Kleine scheurtjes in de muur.  Op zich niet meteen een reden om je zorgen te maken.  Maar... hoe weet je nu wanneer het wel noodzaak is om meer expertise te vragen over een scheur?

Punten waar je op moet letten

Wanneer je een scheur in jouw muur ontdekt is het belangrijk om op volgende punten te letten:

  • Is de scheur opvallend groot?
  • Wordt de scheur groter?
  • Begint het metselwerk te bollen of door te buigen?

Indien je deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden is het verstandig om een expert te zoeken die je kan vertellen hoe de scheur is ontstaan en in hoeverre het noodzakelijk is om de scheur te repareren om verdere schade te voorkomen.

Expert?

Het inhuren van een expert brengt meestal kosten met zich mee; en dit kan je weerhouden van het vragen om expertise.  Nu is daar een oplossing voor!

Total Wall App

Total Wall heeft speciaal voor dit soort twijfelmomenten de Total Wall app ontwikkelt.  Zowel bij particulier als bij grotere projecten kun je deze app gebruiken zodat je online via experts in ieder geval een eerste (gratis) advies krijgt. 

Hoe werkt de App?

Om gebruik te maken van de App is het belangrijk om een smartphone te hebben (of een tablet) met (goede) internettoegang.  De App van Total Wall hoef je niet te downloaden,  maar kun je direct aanklikken en gebruiken.  De App vraagt je foto's te maken van de scheur en stelt een aantal specifieke vragen over het verloop van de scheur.  Vervolgens kun je jouw vraag eenvoudig verzenden en beland deze bij de adviseurs van Total Wall. 

Eerste advies

Total Wall is expert op het gebied van duurzaam scheurherstel.  Zij zien door hun expertise in één oogopslag in hoeverre de scheur tot mogelijk extra problemen kan leiden of eenvoudig te verhelpen is. 

Heb jij dus een scheur in de muur van je huis of bedrijfspand? Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik de (gratis) dienst van Total Wall.  Dan heb je stap één gezet in het voorkomen of oplossen van een mogelijk muurprobleem. 

Klik hier voor de Total Wall app.

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie