Kennispartner voor bouwbedrijven

Voor aannemers en uitvoerenden is Total Wall dé kennispartner op het gebied van muurherstel.

Aannemers en uitvoerende bedrijven helpen we met advies en analyses vanuit Total Wall Adviesbureau. Als u een stap verder wilt en zelf expertise en vaardigheden in huis wilt halen biedt Total Wall Opleidingscentrum u daartoe de mogelijkheden. Iedere aannemer en ieder verwerkend bedrijf kan rekenen op Total Wall. Ongeacht de materialen of merken die u gebruikt.

 

Kennisdeling: opleiding

Wilt u zelf expertise in huis halen om scheuren te kunnen onderzoeken en de oorzaak van scheurvorming te vinden. Total Wall biedt u trainingen in ‘scheuren lezen’ en leidt uw personeel op tot expert in scheurherstel.

 

Trainingen in verwerking

Total Wall traint uw personeel in vakkundige verwerking van scheurherstel producten en aanbrengen van renovatie-spouwankers. Daarbij werken we merkonafhankelijk. Voor zowel producten van Helifix, ABC Adamas en Fischer kunnen wij uw personeel trainen.

 

Werken met Helifix

Wilt u als aannemer de originele Helifix producten toepassen en de daarbij behorende garanties aan uw klanten kunnen geven? Dat kan! Als u ervoor kiest opleidingen en certificering door Total Wall uit te laten voeren dan kunt u ook de producten en garanties van Helifix bieden aan uw klanten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Onderzoek, trainingen en bedrijfscertificeringen

Wij delen onze expertise in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum