HAS Methode

Aardbevingsschade kan op verschillende manieren worden aangepakt. Uniek in zijn soort is de HAS-methode van Total Wall. HAS wordt gebruikt als afkorting voor 'Herstel Aardbevings Schade' of voor 'Helical Application System'. De eerste afkorting vertelt precies waarvoor de HAS-methode wordt toegepast. De tweede zegt meer over 'hoe': met spiraalvormige wapening.

Herstel Aardbevings Schade

herstel aardbeving schadeAardbevingen kunnen zorgen voor aanzienlijke muur- en gevelschade zoals bijvoorbeeld scheuren in muren of verzakkingen in lateien (de dragende metselwerkdelen boven deuren en ramen).

Total Wall is gespecialiseerd in duurzaam herstel van aardbevingsschade vanuit de oorspronkelijke materialen. Met onze HAS-methode wordt niet het metselwerk vervangen, maar worden verbindingen en dragende delen onzichtbaar en duurzaam hersteld. Onze oplossing geeft weinig overlast voor bewoners en de omgeving en voorkomt bovendien nieuwe schade. 

De HAS-methode is niet alleen toegepast in de provincie Groningen, maar ook na de Vuurwerkramp in Enschede en in aardbevingsgebieden zoals Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Door Total Wall opgeleide aannemers zijn gespecialiseerd in het toepassen van de HAS-methode bij aardbevingsschade. 

Bekijk hieronder de ervaring van Dhr. Smit en neem contact met ons op. 

Contact met een regionale specialist

Wilt u meer informatie ontvangen over scheurherstel of aardbevingsschade? Of wilt u in contact worden gebracht met één van onze gekwalificeerde regionale aannemers?

» Neem contact op

 

Voorkom erger bij aardbevingen

Aardbevingsschade is al erg genoeg. Schade aan uw woning of gebouw tast uw gevoel van veiligheid aan.

Gelukkig kan bevingssschade middels de HAS-methode van Total Wall onzichtbaar worden hersteld. Schade door nieuwe aardbevingen kan bovendien worden voorkomen.

» Whitepaper

HAS-methode voor aannemers

Bent u aannemer en wilt u zich specialiseren in de HAS-methode? U kunt door Total Wall worden opgeleid tot gekwalificeerd partner.

Partners zijn altijd op de hoogte, werken met de beste materialen en kunnen door ons worden benaderd voor uitvoerend werk.

» Neem contact op

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie