Aardbevingsschade herstellen

Onzichtbaar & duurzaam herstel van aardbevingsschade

Total Wall is gespecialiseerd in het onzichtbaar en duurzaam herstellen van aardbevingsschade. Sinds 1994 werkten wij mee aan diverse grote projecten waarbij scheuren in gevels op nagenoeg onzichtbare wijze en zonder overlast voor de omgeving werden hersteld. Een aantal voorbeelden van projecten waarin Total Wall betrokken was:

  • Aardbevingsschade Groningen: door aardschokken is aan veel gebouwen gevelschade of constructieschade ontstaan. Total Wall voert schadeherstel en gevelrenovatie uit voor de bevingsschade in Groningen sinds 2011. Door de preventieve werking van onze methode werd nieuwe schade bij recente aardbevingen voorkomen.
  • Gaswinning Alkmaar: Door gaswinning hebben zich sinds 2002 diverse aardschokken voorgedaan. Total Wall heeft de ontstane bevingsschade in de regio Alkmaar duurzaam en onzichtbaar hersteld.
  • Vuurwerkramp: Door de Vuurwerkramp in Enschede hebben veel gebouwen en woningen constructieschade of gevelschade opgelopen. Onder leiding van Trebbe Bouw heeft Total Wall bij veel gebouwen deze schade hersteld.

Waarom Total Wall?

✔ 25 jaar ervaring
✔ Tot 25 jaar garantie
✔ Advies en uitvoering geregeld van A tot Z
✔ 15 gecertificeerde bedrijven in Nederland en België

gevelherstel aardbevingschade

Total Wall is al meer dan 25 jaar dé specialist in gevelrenovatie en schadeherstel. Bij herstel van aarbevinggschade staat een duurzame en preventieve oplossing voorop: scheuren in muren worden onzichtbaar hersteld, en door spiraalvormige wapening toe te passen in gevels wordt nieuwe schade voorkomen. De gevel wordt duurzaam versterkt en is beter bestand tegen schade bij nieuwe aardschokken.

Aardbevingsschade herstellen

Total Wall was in de provincie Groningen verantwoordelijk voor herstelwerkzaamheden en gevelrenovatie aan vele huizen en gebouwen. De gebouwen die door Total Wall hersteld zijn, hebben zich stuk voor stuk ook bij nieuwe aardschokken goed gehouden. Duurzaam, onzichtbaar en preventief herstel van schade door aarbevingen in Groningen heeft voor ons de hoogste prioriteit. Bovendien kan u tot wel 10 jaar garantie krijgen op de uitgevoerde werkzaamheden.

Daarnaast is Total Wall exclusieve dealer en distributeur voor de verwerking van HeliFix producten. HeliFix heeft een goede en lange reputatie en know-how op het gebied van gevelrenovatie en het herstel van schade door aardbevingen. HeliFix heeft deze ervaring opgedaan in aardbeving gebieden zoals Japan, Australië en Nieuw zeeland.

Gezamenlijke studies zijn uitgevoerd met aardbeving specialisten en universiteiten in Duitsland, Engeland, Nieuw Zeeland en Australië. Onze gespecialiseerde partners zijn opgeleid en gecertificeerd voor het toepassen van de hoogwaardige Helifix-producten. U kunt contact opnemen met een van onze partners in de provincie Groningen!

Referenties over aardbevingsschade

Meer weten over onze ervaring in het herstellen van aardbevingsschade? Op aanvraag hebben wij meerdere referenties beschikbaar waarmee u contact kunt opnemen.

Expert in het repareren van aardbevingsschade

Total Wall gelooft in know-how en kennis. Onze jarenlange opgebouwde kennis delen we graag de specialisten. Door het probleem centraal te stellen zorgt Total Wall altijd voor een ijzersterk team om de problematiek duurzaam op te lossen.

De snelste weg naar scheurherstel:
De Total Wall App

Scheuren in uw gevel? Ontvang direct advies. Met de Total Wall App maakt u foto’s en beoordeelt onze expert uw situatie.

Open de App

Geen installatie nodig, werkt direct. Ook op tablet, laptop en pc.