Constructief herstel

Hoewel in de wetgeving duidelijk eisen staan met betrekking tot de constructieve veiligheid van gevels en daken, laat deze vaak te wensen over. Door middel van proeven die wij in diverse laboratoria laten uitvoeren, weten we wat kritische factoren zijn in het herstelproces van een pand.

Met onze constructieve berekeningsmethoden kunnen wij de constructie van uw pand berekenen. Deze berekeningsmethoden zijn gebaseerd op de geldende nieuwbouw euro-codes, maar zijn waar nodig aangepast met factoren die het bestaande (oudere) metselwerk realistischer meenemen.

Nadat door onze constructeur bepaald is welke werkzaamheden op welke manier uitgevoerd dienen te worden, adviseren wij u deze werkzaamheden door specialisten te laten uitvoeren.

Hierbij kunnen wij voor u monitoren en rapporteren wat de werkelijke versterkingswaardes zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Bestekteksten

Uitvoerend specialisten vinden op onze website gedetailleerde informatie over de toepassing van oplossingen voor constructief herstel. Zij kunnen onze bestekteksten gratis downloaden.

Bestekteksten

De snelste weg naar scheurherstel:
De Total Wall App

Scheuren in uw gevel? Ontvang direct advies. Met de Total Wall App maakt u foto’s en beoordeelt onze expert uw situatie.

Open de App

Geen installatie nodig, werkt direct. Ook op tablet, laptop en pc.