Renovatie spouwankers plaatsen

Door renovatie spouwankers te plaatsen voorkomt u grote verassingen. Als pandeigenaar bent u verantwoordelijk voor schade die eventueel ontstaat ten gevolg van de constructieve veiligheid van uw gebouw. Met een periodieke inspectie van uw gevels kunt u veel ellende voorkomen.

Risicogebouwen zijn vooral panden gebouwd in 1945 tot 1980 met vier woonlagen of meer en panden met zichtbare gevelschade. Bij ongeveer 80% van deze panden is de verankering aangetast en functioneert deze niet goed, of zelfs helemaal niet meer. Renovatie van de gevel en/of het aanbrengen van renovatie spouwankers is dan cruciaal voor de veiligheid van het pand.

spouwmuurverankering

Spouwanker renovatie door Total Wall

Total Wall heeft meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van spouwmuurverankering. Daarvoor maken wij o.a. gebruik van de kwalitatieve  DryFix spouwankers van Helifix. Het vervangen van de spouwankers is slechts een kleine ingreep aan uw woning of pand en kan zonder veel overlast voor de omgeving worden gedaan. Renovatie is bovendien nagenoeg onzichtbaar.

De renovatie werkzaamheden worden constant gemonitord waardoor we met behulp van TGS een garantie kunnen geven tot 25 jaar voor de constructieve veiligheid van uw gevel!

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Bestekteksten

Uitvoerend specialisten kunnen op onze website gedetailleerde informatie vinden over de toepassing van renovatie spouwankers en verankering van gevelbekleding. Zij kunnen onze bestekteksten gratis downloaden.

Bestekteksten

Onderzoek, trainingen en bedrijfscertificeringen

Wij delen onze expertise in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie