Bouwkundig Rapporteur/Inspecteur(v/m)

32 - 40 uur per week

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een nieuwe medewerker. Kom jij ons team versterken?

De functie

Als inspecteur controleer je, volgens de geldende protocollen, de veiligheid en staat van onderhoud van gevels. Met een metaaldetector scan je het spouwankerpatroon. Je maakt steekproefsgewijs spouwankers vrij om deze te kunnen beoordelen. Je onderzoekt de geveldragers, de staat van het voegwerk en eventueel aanwezige scheurvorming. De bevindingen en jouw advies neem je op in een rapportage. Je maakt hiervoor zelfstandig de benodigde constructieve berekeningen.

De ideale kandidaat

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting bouwkunde en affiniteit met metselwerk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt kennis van de Microsoft Office-producten en kunt overweg met Autocad. Je bent enthousiast en proactief met een praktische instelling. Je beschikt over rijbewijs B en woont bij voorkeur in de buurt van Sneek.

Over ons

Wij zijn al 25 jaar dé specialist in gevelonderhoud en –renovatie. Wij weten precies hoe we onveilige gevels weer oersterk kunnen maken. Daarnaast bieden we een duurzame oplossing voor het verzakken van funderingen. Met een kleine toegewijde groep collega’s werken we vanuit ons kantoor in Sneek. De sfeer is open en informeel. We helpen elkaar omdat we allemaal hetzelfde doel hebben. Onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en kwaliteit leveren vinden we daarbij het allerbelangrijkste.

Wij bieden een tijdelijk dienstverband van een jaar, met uitzicht op vast.

Solliciteren

Ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken? Stuur dan vóór 15 oktober, een korte motivatie en je cv naar info@totalwall.nl.

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs)