Commercieel – Technisch medewerker

Wij zoeken een nieuwe collega m/v  die als Commercieel – Technisch medewerker het succes van Total Wall verder weet uit te breiden.
 

Waar gaat het om:

Total Wall heeft in Nederland de afgelopen 20 jaar naam opgebouw als de specialist op het gebied van muurherstel en houdt zich in Nederland, Belgie en Duitsland  succesvol bezig met de verkoop van een systeem voor muurherstel en voor  het opnieuw verankeren van  (spouw-) muren en gevels.
Daarnaast voorziet  Total Wall in het uitvoeren  van complete gevelinspecties en het maken van de bijhorende adviezen.  Opdrachtgevers zijn o.a. woningcorporaties, gevelrenovatiebedrijven, Vve’s, en andere vastgoedbeheerders.

Jij gaat je  voornamelijk bezig houden met het promoten van onze oplossingen en de verkoop van de hierbij horende  producten bij met name de professionele eindverbruikers in Nederland. Bouwkundige kennis is daarbij absoluut noodzakelijk. Je bent niet alleen bezig met de verkoop en promotie maar ondersteunt ook jouw klanten bij vragen over de technische toepasbaarheid.  Je bent in staat om een relatie met je klanten op te bouwen en te behouden zodat ze niet meer om je heen kunnen en willen.


Wie zoeken we precies:

 • Je hebt enige jaren aantoonbare technische en commerciele ervaring in de bouwsector.    
   ( bijvoorbeeld  bouwmaterialenverkoop/advisering ).

 • Je bent woonachtig in het midden van het land en hebt de beschikking over een thuiswerkplek.

 • Je bent een vasthouder die het als een uitdaging ziet om in teamverband mee te bouwen aan het verder uitbreiden van het succes van  Total Wall.

 • Bij voorkeur beschik je  over een uitgebreid netwerk van voeg-metselbedrijven en   
  gevelrenovatiebedrijven en spreek je hun taal.

 

Wat bieden we je:

 • Een zeer interessant werkveld met enorm veel mogelijkheden om je kennis volop te gebruiken en uit  te breiden.

 • Korte informele lijnen binnen een no-nonsens organisatie.

 • Bedrijfsauto.

 • Werkplekvergoeding, laptop en telefoon vd zaak.

 • Marktconform salaris.

 

Denk jij dat jij de man/vrouw bent die we zoeken? Reageer dan voor 30 april 2018 en stuur een bondige sollicitatiebrief en jouw CV  naar  jacob@totalwall.nl
Heb je nog vragen? Bel dan gerust: 088-111 25 25 of 06-19 99 90 09