GEVELSPECIALIST (in opleiding)  (70% extern)

‘werken & ontwikkelen’ - afwisseling/vrijheid  – ‘jouw eigen toko runnen’ 

 

Heb jij je altijd al ergens volledig in willen specialiseren? Lijkt het je leuk om met klanten om te gaan, ben je handig en heb je affiniteit met techniek? Total Wall zoekt een aanpakker die zich helemaal wil verdiepen in de nichemarkt van gevelherstel.  

 

Het is niet nodig dat je alles al weet over gevels, bouw of techniek. Met de juiste mindset gaat het jou lukken om binnen afzienbare tijd genoeg kennis te hebben opgedaan om zelfstandig gevels te inspecteren en jouw klanten het juiste advies te geven. Bij Total Wall werken genoeg specialisten die jou de benodigde kennis zullen bijbrengen. In eerste instantie ga je veel met collega’s mee en op zeker moment ga je natuurlijk zelfstandig op pad. 

 

Klanten zijn bijvoorbeeld gevelrenovatiebedrijven, woningcorporaties en VVE’s. Je contactpersonen zijn meestal eigenaren en projectleiders. Je bent voor een groot deel bezig met de constructieve inspectie van gevels. Soms sta je op een steiger of hoogwerker om een gevel te inspecteren of schade te bepalen aan de hand van vastgestelde protocollen. Daarna stel je een rapportage op en maak je de bijhorende berekeningen zodat je kunt bepalen welke oplossingen nodig zijn. Vervolgens schakel je onderaannemers in om in overleg met de opdrachtgever de werkzaamheden uit te voeren. Aanvragen hiervoor komen binnen via de Total Wall app of website, maar je bent zelf natuurlijk ook proactief bezig met opdrachten binnen halen. 

Voor jou klanten ben je een vraagbaak op het gebied van de gevel

Door het stellen van de juiste vragen bepaal je wat het probleem is. Je geeft advies en verkoopt daarbij de bijbehorende producten en diensten van Total Wall. 

 

Ongeveer 3 tot 4 dagen per week ben je onderweg en bezoek je klanten, waarbij je zelf je planning bepaalt en eventueel vanuit huis werkt. De overige 1 tot 2 dagen ben je op kantoor in Sneek, waar je zaken uitwerkt en overlegt met collega’s.

 

De kennis die je opdoet blijf je ontwikkelen en houd je up-to-date en wanneer je meer ervaring op doet, zijn er voldoende onderwerpen waar je je ook mee bezig kunt gaan houden, zoals funderingsherstel en verzakkingen. 

 

Functie-eisen

Eigenlijk zijn er geen specifieke opleidingseisen voor deze functie. Enige ervaring in de bouw en/of techniek is natuurlijk wel een pré. Totall Wall zoekt met name iemand die zich vast wil bijten in het opdoen van de benodigde kennis en die de ambitie heeft om als specialist klanten te adviseren. Het is wel handig dat je een veilig met het benodigde gereedschap overweg kunt, systematisch kunt werken en voldoende goed kunt schrijven om een rapport op te kunnen stellen. Je woon binnen een uur reistijd vanaf Sneek. 

 

Persoonskenmerken

• Nieuwsgierig

• Leergierig 

• Klantgericht

• Zelfstandig kunnen werken

• Communicatief vaardig

• Inlevingsvermogen

• Doorzetter

 

 

Werken bij Total Wall

Onze opdrachtgever Total Wall, gevestigd in Sneek, is al 25 jaar dé specialist in gevelonderhoud en –renovatie. De vakmensen van Total Wall weten precies hoe je onveilige gevels weer oersterk kunt maken. In de branche staan zij bekend om een grondige en professionele aanpak en tijd- en kostenefficiënte oplossingen.

 

Total Wall specialiseert zich in constructieve veiligheid. Specialismen zijn: scheurherstel, muurherstel, lateiherstel, spouwmuurverankering, aardbeving bestendig maken van gevels en funderingsherstel. 

 

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen. (038-452 88 33)