Gevelrenovatie voor bijzondere en monumentale panden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor onderhoud of renovatie van monumentale panden? Total Wall biedt u precies de ondersteuning en expertise die u zoekt. Onze vakmensen staan voor u klaar:

  • Wanneer u op zoek bent naar een duurzame en authentieke herstelstrategie voor uw bijzondere of monumentale pand
  • Voor analyses, onderzoek of bouwkundige berekeningen
  • Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde, gecertificeerde uitvoerder

Total Wall heeft zich gespecialiseerd in duurzaam en authentiek herstel van de buitenschil van gebouwen. Centraal staat het vinden van een onzichtbare oplossing voor het muurprobleem, met gebruik van oorspronkelijke materialen.

Expertisecentrum voor muurproblemen

Werken met Total Wall betekent werken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit authenticiteit en met moderne onderzoeksmethoden te analyseren.

Total Wall is een kennispartner die zich blijft verdiepen. Wij onderzoeken, ontwikkelen en adviseren. Wij staan bovendien in contact met gecertificeerde vakmensen die ook uw monumentale gevels kunnen herstellen en renoveren. Als kwaliteitsborging kan gekozen worden voor de zekerheid van Total Wall Kwaliteitsborging (TWKB)

moumentale panden

Onze experts staan voor u klaar

De kennis en expertise van de gepassioneerde specialisten van Total Wall is ook voor uw monumentale pand van toegevoegde waarde. 

Bent u op zoek naar een sparring partner die u kan adviseren over de juiste duurzame en authentieke herstelstrategie voor uw monumentale pand? Of wordt u graag in contact gebracht met een gespecialiseerde uitvoerder? Laat ons vooral weten wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.