Total Wall: voor kademuren, bruggen en sluizen

Total Wall is een gespecialiseerd inspectie- en adviesbureau gericht op complexe metselwerkconstructies. Onze expertise kunt u inzetten voor onderzoek, constructieve berekeningen, het opstellen van een herstel- of onderhoudsstrategie en advies. Dankzij ons grote netwerk van gespecialiseerde uitvoerders kunnen we ook de uitvoering van herstel- of preventiewerkzaamheden onder Total Wall garantie voor u verzorgen.

  • Risicoinventarisatie en -management
  • Bouwkundige opnames
  • Monitoring en onderzoek
  • Schadeherstel en renovatie

Ons werkgebied is Nederland en Belgie.

We hebben passie voor techniek en innovatie.

Wij zijn de toegevoegde waarde van een professionele organisatie met grote expertise en ruime ervaring. In een nauwe samenwerking onderstenen we u daar waar gewenst met onderzoek, advies en duurzame, innovatieve oplossingen.

Door middel van laboratoriumproeven en onderzoek innoveren wij continu. Zo hebben we bijvoorbeeld rekenmodules ontwikkeld waarmee wij aantonen dat we een brug met een draagkracht van 10 ton kunnen opwaarderen naar 20 ton, zonder dat het verkeer er overlast van ondervindt. 

Steeds staat het toepassen of ontwikkelen van duurzame oplossingen voorop. Oplossingen die zonder veel overlast voor de omgevingen kunnen worden toegepast en die de oorspronkelijke materialen en uitstraling respecteren.

herstel kademuren sluizen en bruggen

Onze experts staan voor u klaar

Total Wall staat bekend om haar grondige en duurzame aanpak bij complexe problematiek en metselwerkconstructies. Uw kademuren, bruggen en/of sluizen worden hersteld met weinig overlast voor de omgeving en met aandacht voor de uitstraling van uw metselwerk.

Bent u op zoek naar een kennispartner die u kan ondersteunen op het gebied van opname van de staat van het metselwerk, constructieve berekeningen op dit moment en/of na herstel, advies voor schadeherstel of begeleiding van de werkzaamheden? Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. 

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.