Stappenplan voor ontwerp- en adviesbureaus

Total Wall biedt ontwerp- en adviesbureaus aanvullende kennis en expertise, daar waar gewenst. In onderstaande stappeplan vindt u de diensten van Total Wall overzichtelijk per fase ingedeeld.

muur check

Het belang van een goed uitgevoerde inspectie

Voor een goed herstel dient eerst de oorzaak van uw muur- of constructieprobleem te worden vastgesteld. Total Wall biedt u daarvoor twee mogelijkheden: een inspectie op locatie (met behulp van specialistische meetapparatuur) of door middel van een analyse met de Total Wall app.

Kies één van de onderwerpen hieronder of zoek in de lijst aan de rechterzijde om meer te lezen over het voor u relevante gevelonderwerp:

spouwmuur onderzoek

Spouwmuur onderzoek

Informatie over ankers en geveldragers van toepassing bij spouwmuren.

Lees verder
Trillings/bewegings-monitor

Trillings/bewegings-monitor

Gevels inspecteren op stabiliteit bij trillingen.

Lees verder
Oorzaak scheurvorming

Oorzaak scheurvorming

Analyse van gevelproblemen / scheuren.

Lees verder

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

Veel gestelde vragen

Ontwerp- en adviesbureau's

Wij zijn expert op het gebied van de buitenschil van uw gebouw. Wij inventariseren, adviseren en garanderen. Elke deelactiviteit is bij ons af te nemen.

Overal in het land hebben we opgeleide inspecteurs rondlopen, die alle zichtbare schades voor u overzichtelijk op papier kunnen zetten. Indien gewenst kunnen we voor hogere gebouwen gebruikmaken van drones. Bij de inventarisatie kunnen we u een kostenindicatie geven van de herstelkosten.

Werkzaamheden die onder onze begeleiding worden uitgevoerd, vallen onder het EMH keurmerk of zelfs het TPF garantie schema (10 jaar garantie).

Zorgplicht van de gebouweigenaar

De gebouweigenaar dient ervoor te zorgen dat het gebouw veilig en gezond is en moet dit ook aantoonbaar maken. Dit betekent dat de eigenaar moeten kunnen laten zien dat hierop feitelijk toezicht plaatsvindt.

Kwaliteitsborging

Na oplevering blijft de aannemer aansprakelijk voor zichtbare én verborgen gebreken. Marktpartijen zijn voortaan zelf verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en voor het voldoen aan de wettelijke eisen.

Wilt u hier meer advies over ontvangen?  Neem contact met ons op

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Hier worden onder andere regelmatig de bijeenkomsten en beurzen in vermeld waar wij aanwezig zullen zijn.

Nadat wij een onderzoek hebben uitgevoerd op uw locatie, brengen wij een advies uit. Dit advies is niet bindend. U kunt met dit advies zelf een expert inschakelen die de werkzaamheden voor u uitvoert.

Lees hier voor de specificaties van de leverancier. Binnenkort vind u meer informatie over producten op deze site.

Binnenkort vind u hier de standaard bestekteksten. Voor specifieke op werken geschreven teksten, kunt u contact met ons opnemen via het gratis telefoonnummer 088 - 111 25 25. via mail: info@totalwall.nl of via ons contactformulier

Aan de hand van diverse laboratorium onderzoeken hebben we het gedrag als geheel onderzocht. Deze kenmerken hebben we in een rekenmodule verwerkt en aan de hand van de Euro-code getoetst. Wij kunnen voor u een berekening uitvoeren op uw vraagstuk. Neem contact met ons op zodat we u hiermee van dienst kunnen zijn. 

Ja, onze medewerkers zijn over het hele land verspreid en kunnen u op hun vakgebied lokaal te woord staan.

Bekijk alle veel gestelde vragen