Het huis waar je zo graag woont...

Stel je voor…  Jouw huis, waar je met veel liefde en plezier woont, wordt aangetast door aardbevingen.  Het is in Groningen helaas een mogelijkheid en overkwam ook mevrouw Noort uit Steendam.  Na herstel en een prettige samenwerking heeft ook zij akkoord gegeven om haar ervaringen te delen met anderen.

Mevrouw van Noort woont alleen en is een dame op leeftijd.  Dit gegeven en een eerdere slechte ervaring met een zogenaamd ‘gevelbedrijf’ maken mevrouw van Noort heel voorzichtig.  Ze zoekt heel doelbewust naar kenmerken van eerlijkheid en betrouwbaarheid.  Ze stelt een aantal vragen hierover, vraagt naar ervaringen en benoemt haar angsten.

Schade in huis
Het werkt is voor een groot gedeelte binnen en mevrouw van Noort heeft een zeer net en opgeruimd huis met lichte kleuren, gladde vloeren en glazen tafels.

Begrip
Na uitleg over het herstel en met de name de methoden om de overlast van onder andere stof te beperken neemt haar angst voor het herstellen van de schade af.

Resultaat
De afscheidshand is vele malen warmer dan de welkomsthand.  De voorzichtheid blijft. Tijdens en na de werkzaamheden bevestigt mevrouw Noort ons regelmatig hoe prettig ze de samenwerking heeft ervaren. Wij nemen met een tevreden gevoel afscheid.

Cees Regeling
Bedrijfsleider Total Wall

Wij helpen ook u graag verder met de vragen die u heeft over herstel van uw huis of gebouw. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 111 25 25, via info@totalwallconcept.nl of vul ons contactformulier in en we nemen contact op met u!

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie