Scheuren in de muur

Scheuren in muren zijn een duidelijke indicatie van een probleem met de stabiliteit en constructie van uw muur of gevel. Merkt u zichtbare muurscheuren op? Het is verstandig deze te laten inspecteren, de oorzaak te laten bepalen en de scheuren te laten repareren om verdere muurschade te voorkomen.

scheuren repareren

Zichtbare en onzichtbare muurschade

Scheuren in muren ontstaan niet zomaar. Bij muurschade is het belangrijk de oorzaak en afhankelijk daarvan bovendien de herstelstrategie te bepalen. Total Wall helpt u daarbij graag. Heeft u last van scheuren in muren? Via onze Total Wall app kunt u gratis advies krijgen over het herstel van uw scheurvorming.

We komen ook graag bij u langs voor een muurinspectie op locatie. Behalve de zichtbare schade brengen we bij een uitgebreide inspectie ook onzichtbare schade in beeld. We helpen u de oorzaak van uw muurschade te bepalen en adviseren u over het herstel.
 

Scheur in muren repareren

In de meeste gevallen kunnen scheuren in de binnen- of buitenmuur onzichtbaar en zonder overlast voor de omgeving worden gerepareerd. Wij geven u graag advies over welke producten daarvoor gebruikt kunnen worden. Het scheurherstel kan worden uitgevoerd door uw eigen medewerkers (desgewenst met projectbegeleiding van Total Wall) of door één van onze gecertificeerde partners. Op zowel gevelinspecties als reparatie van muurscheuren kan Total Wall u 10 jaar garantie bieden.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

De snelste weg naar scheurherstel:
De Total Wall App

Scheuren in uw gevel? Ontvang direct advies. Met de Total Wall App maakt u foto’s en beoordeelt onze expert uw situatie.

Open de App

Geen installatie nodig, werkt direct. Ook op tablet, laptop en pc.