Scheuren in de muur?

Scheuren in muren zijn een duidelijke indicatie van een probleem met de stabiliteit en constructie van uw muur of gevel. Merkt u zichtbare muurscheuren op? Dan is het verstandig om deze te laten inspecteren, de oorzaak te laten bepalen en de scheuren te laten repareren om verdere muurschade te voorkomen.

Bij Total Wall hebben we ruim 25 jaar ervaring in het onderzoeken van muren en gevels. Onze experts draaien hun hand dan ook niet om voor de reparatie van scheuren in muren.

scheuren repareren

Zichtbare en onzichtbare scheur in muur

Scheuren in muren ontstaan niet zomaar. Bij muurschade is het belangrijk om eerst de oorzaak vast te stellen. Op basis hiervan wordt de herstelstrategie te bepaald. Total Wall helpt u daarbij graag. Heeft u last van scheuren in muren? Door middel van onze Total Wall app kunt u gratis advies krijgen over het herstel van uw scheurvorming.

We komen ook graag bij u langs voor een muurinspectie op locatie. Behalve de zichtbare schade brengen we bij een uitgebreide inspectie ook onzichtbare schade in beeld. We helpen u de oorzaak van uw muurschade te bepalen en adviseren u over het herstel.
 

Scheur in muren repareren

In de meeste gevallen kunnen scheuren in de binnen- of buitenmuur onzichtbaar en zonder overlast voor de omgeving worden gerepareerd. Wij geven u graag advies over welke producten daarvoor gebruikt kunnen worden.

Het scheurherstel kan worden uitgevoerd door uw eigen medewerkers (desgewenst met projectbegeleiding van Total Wall) of door één van onze gecertificeerde partners. Op zowel gevelinspecties als reparatie van muurscheuren kan Total Wall u 10 jaar garantie bieden.

Bekijk ook eens één van onze andere diensten of zie hier ons volledige dienstenaanbod:

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen omtrent scheuren in de muur (repareren)

Wanneer de muur of gevel van uw woning één of meerdere scheuren heeft is dit vaak een indicatie van een probleem met de stabiliteit van uw muur of gevel. Deze instabiliteit is in veel gevallen terug te leiden naar funderingsproblemen.

Indien u een scheur in de muur ontdekt is het raadzaam om zo snel mogelijk te handelen. Een scheur kan namelijk verder scheuren, met alle gevolgen van dien. De schade (en daarmee kosten) kunnen dan enorm oplopen.

Daarom raden wij u aan om zo snel mogelijk een muurexpert als Total Wall in te schakelen voor de inspectie van uw muren.

De scheur(en) in uw muur repareren kunt u uitbesteden aan een muurexpert als Total Wall, of u kunt het zelf doen. Echter, wanneer u voor een mooi en duurzaam resultaat wilt gaan is het aan te raden om het aan onze experts over te laten.

Met 25 jaar ervaring in scheurherstel herstellen wij de schade op onzichtbare wijze. Uw muur is weer als nieuw!

Bekijk alle veel gestelde vragen

De snelste weg naar scheurherstel:
De Total Wall App

Scheuren in uw gevel? Ontvang direct advies. Met de Total Wall App maakt u foto’s en beoordeelt onze expert uw situatie.

Open de App

Geen installatie nodig, werkt direct. Ook op tablet, laptop en pc.