Steen reparatie / kleuren

Gevel- of muurschade treft meestal niet alleen de voegen in uw muur. Ook de bakstenen in uw muur hebben te lijden onder schade en/of reparatie hiervan. Het vervangen van bakstenen is vaak niet gewenst, omdat daarbij altijd kleurverschillen optreden. De nieuwe bakstenen blijven zichtbaar, ook al benadert de kleur van de nieuwe steen de oude steen heel aardig.

Steenreparatie

Gelukkig is het vervangen van bakstenen lang niet altijd nodig. Door bakstenen te repareren met speciale steenpasta kan nagenoeg iedere kleur worden gecreëerd en kan schade aan muren onzichtbaar en duurzaam worden hersteld.

Steenreparatie met steenpasta

Total Wall heeft ervaring met diverse soorten professionele producten voor baksteenreparatie. In de basis werken deze producten allen hetzelfde: met steenpasta in verschillende basiskleuren kan nagenoeg elke kleur worden gemengd. Total Wall heeft ruime ervaring met het toepassen van steenpasta en beschikt over ruime kleurenkennis.

Het toepassen van de producten kunt u zelf doen, uitbesteden aan uw werknemers of een aannemer van uw keuze, of overlaten aan één van de gecertificeerde specialisten van Total Wall.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

 

Onderzoek, trainingen en bedrijfscertificeringen

Wij delen onze expertise in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie