Scheuren in gevel herstellen

Scheuren in de gevel zijn een duidelijke indicatie van een probleem met de stabiliteit en constructie van uw pand. Merkt u zichtbare scheuren in uw gevel op? Voorkom constuctieve problemen en laat de scheuren tijdig inspecteren en herstellen. Total Wall weet raad!

scheuren repareren

Gevelschade herstellen voor vastgoedbeheerders, woningbouw en VVE

Wanneer een pand gevelschade vertoont, is het belangrijk daar goed en zorgvuldig op te reageren. Scheuren in de gevel zijn een duidelijke indicatie van instabiliteit van het pand. Soms vertoont zelfs een heel complex, woonblok of een hele straat schade. Een gevelonderzoek met inspecties op diverse plekken is dan op zijn plaats. Total Wall biedt inspectie, adviesprojectbegeleiding en een garantieregeling bij het herstellen van gevelscheuren. De uitvoering kunt u overlaten aan uw eigen aannemer of aan een van onze gecertificeerde gevelspecialisten.

Benieuwd wat Total Wall  voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, of vraag een offerte aan.

» Offerte

 

Gevelscheuren bij particulieren

Total Wall kan particulieren helpen om gevelscheuren op de juiste manier, duurzaam en zonder veel overlast, te herstellen. Via onze Total Wall app kunt u gratis advies krijgen over het herstel van uw scheurvorming. 

We komen ook graag bij u langs voor een muurinspectie op locatie. Behalve de zichtbare schade brengen we bij een uitgebreide inspectie ook onzichtbare schade in beeld. We helpen u de oorzaak van uw muurschade te bepalen en adviseren u over het herstel.

» Total Wall app

 

Gescheurde gevels herstellen voor zelfuitvoerenden en bouwbedrijven

Bent u zelf gespecialiseerd in de uitvoer van herstelwerkzaamheden aan de buitenschil van het gebouw? Total Wall biedt u ondersteuning en expertise, daar waar u het nodig heeft. In het herstellen van gevelscheuren bieden we u bijvoorbeeld gereedschappen en oplossingen, advies, opleiding en certificering. 

Bent u benieuwd wat een samenwerking met Total Wall u kan opleveren? Neem zeker contact met ons op, we maken graag kennis.

» Contact

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Bestekteksten

Total Wall is gespecialiseerd in duurzaam en efficiënt herstel van muurschade. Benieuwd naar onze oplossingen voor scheuren in gevels? De bestekteksten geven u inzicht in onze werkmethode.

Bestekteksten

Onderzoek, trainingen en bedrijfscertificeringen

Wij delen onze expertise in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie