Ketensamenwerking en specialisatie, de kracht van de bouwsector

door: Simone Rozeboom

Het gaat goed in de bouwsector. De woningmarkt herstelt zich. Er is weer ruimte om te investeren. Ketensamenwerking lijkt het antwoord om de inefficiëntie in het bouwproces weg te nemen. Maar het is druk. Personeel is schaars en als aannemer moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn.

De bouw drijft op samenwerking tussen de schakels in de keten. Er is immers geen enkel bedrijf dat het allemaal alleen kan. Ieder heeft zijn eigen kracht. Door slim gebruikt te maken van andermans ‘krachten’, kunnen opdrachtgevers als woningcorporaties en Vve’s maar ook aannemers zich meer richten op hun eigen kracht.

Onze kracht? Wij zijn specialist in muurproblemen. Na een gevelinspectie kunnen wij alles vertellen over de staat van de gevel. Hoe zit het met de constructieve veiligheid? Zit het metselwerk nog stevig verankerd? Hoe is de conditie van de spouwankers? Zijn er bij de bouw wel voldoende ankers aangebracht? En zijn ze op de juiste manier geplaatst? Voldoet alles aan de huidige normen?

Een helder rapport vertelt u alles wat u moet weten voor u aan de klus begint. En tijdens de werkzaamheden maakt u gebruikt van onze begeleiding op dat deel van het project. Of het nu een flatgebouw van zes verdiepingen betreft, of een prachtig monumentaal pand. U gaat voor kwaliteit, wij zijn uw specialist.

Ook in het geval van muurschade maakt u handig gebruik van ons. Wij onderzoeken de oorzaak en adviseren over de herstelmethode. Wij nemen u graag dit werk uit handen. En dat?.... Dat is de kracht van de specialist!

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie