Usquert, het herstel van een mooi wit huis

In deze blog wil ik jullie graag meenemen naar het project wat is gerealiseerd voor de heer Smit uit Usquert.  Omdat de samenwerking zo prettig is verlopen hebben we de heer Smit gevraagd of hij ook geinterviewd wilde worden over het verloop van het project.  Door zijn akkoord hebben we onderstaand filmpje kunnen realiseren:

Graag vertel ik u hoe wij dit project vanuit Total Wall hebben ervaren.

Al de schade goed wordt opgelost, is er geen probleem meer
Het eerste contact was een spontane kennismaking, vol belangstelling over de herstelmethode.  De heer Smit kijkt met andere ogen naar de schade door de aardbeving.  Om het in zijn woorden te zeggen: “Ja, het is heel erg vervelend en jammer ook, maar niet erg…. MITS de schade goed wordt hersteld!”

Trots op het huis
Het viel me op dat de heer Smit eerst naar een vertrouwen zocht.  Daarna keek hij naar de techniek.  Hij was belangstellend over de mogelijkheden voor volledige ontzorging en is duidelijk trots en blij met zijn huis.

Uitdaging
Voor ons was het een moeilijkere klus, aangezien het metselwerk en het scheurherstel lokaal moest worden uitgevoerd op een volledig strak gepleisterde woning.

Mooi resultaat
Tijdens de werkzaamheden was er constant belangstelling en wederzijds respect en ontstond gaandeweg steeds meer oog voor het vakmanschap.  We deelden het gevoel dat het weer op orde zou komen.  We hebben de klus met een goed gevoel afgesloten en zijn trots op het vertrouwen dat we kregen en het resultaat dat we hebben kunnen opleveren.

Cees Regeling
Bedrijfleider Total Wall

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie