Aardbeving bestendig renoveren

Eind mei heeft Bouwadviesbureau Strackee de Vakwerkprijs van de NAM gewonnen. Zoals destijds ook met trots in onze blog bericht, voelden en voelen ook wij ons winnaar van deze prijs omdat we door samenwerking met Strackee tot de winnende oplossing zijn gekomen.

Total Wall Sockfix

Met innovatieve aanvullingen op producten van Total Wall, zoals de allernieuwste Total Wall Sockfix, zijn ideeën in de praktijk, voor het aardbeving bestendig renoveren, doortontwikkeld en doorgetest. Lees meer over de Total Wall SockFix.

Samen werken aan constructieve oplossingen

Wij staan na deze winst niet stil en bouwen constant verder aan samenwerking en oplossingen die de huizen in Groningen aarbeving bestendig maken.   In een film van de NAM wordt uitgelegd wat het onderzoek behelst en hoe zij werken aan constructieve oplossingen, waar ook Total Wall onderdeel van uitmaakt.

Vragen over bouwkundig versterken van huizen?

Heb je vragen over het bouwkundig versterken van huizen?  Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem gerust contact op via ons (gratis) telefoonnummer: 088 111 25 25 of  mail via info@totalwall.nl. Een eerste advies kan u verder helpen om tot de gewenste oplossing te komen.

Total Wall Sockfix - NAM

Zie ook: Aardbeving bestendig herenhuis

 

Resultaatgericht samenwerken

Voor het mooi en duurzaam herstellen van uw vastgoed

Lees over onze passie

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie