Voegwerk

De ontwikkeling op het gebied van voegwerk en voegwerkherstel heeft niet stilgestaan.

Zo passen onze aangesloten bedrijven de modernste technieken toe als het gaat om het herstellen van voegwerk. Sinds 2006 kan dit voegwerk(herstel) tevens machinaal, wat met name geschikt is voor bijzonder metselwerk dat handmatig moeilijk kan worden gevoegd en daardoor zeer arbeidsintensief is.

voegwerk

Ook voor specialistisch voegwerk

Voegwerk herstellen is vooral nodig als beschadiging en \ of verkleuring van het voegwerk is opgetreden, of als het voegwerk los gaat zitten, uitgesleten is of “verzand” is. Wij herstellen het professioneel en snel, zodat u weer voor vele jaren een mooie gevel heeft die goed beschermd is!

Voegwerk is er in allerlei typen; wij beheersen ze allemaal. Voor het zeer specialistische knip- en snijvoegwerk werken wij met zeer ervaren specialisten en echte natuurlijke restauratie kalk. De kwaliteit van het voegwerk kan eventueel worden bevestigd door het collectieve KOMO-keurmerk.

KOMO garandeert de kwaliteit van de processen en gebruikte materialen. Wil u meer informatie over voegwerk en \ of voegwerkherstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?
Bel ons vrijblijvend 088 - 111 25 25

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Onderzoek, trainingen en bedrijfscertificeringen

Wij delen onze expertise in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie