Nieuwsoverzicht

Blogs en nieuws uit de wereld van TotalWall

Via ons blogs leert u ons bedrijf steeds beter kennen. 

Draagt u verantwoording voor het bouwkundig onderhoud en wilt u zich laten informeren over de innovatietrends in de woning- en utiliteitsbouw? Wilt u graag effectief geïnformeerd worden over concrete projecten in de bouw?

Lees meer

We werden hartelijk ontvangen met koffie en een uitgebreide uitleg.  De eerste kennismaking met de familie Schuitenmaker was prettig en zo bleek het hele project te verlopen. Na oplevering van het werk was de familie zeer tevreden over het resultaat en net als wij, blij met de fijne samenwerking.

Lees meer

Stel je voor…  Jouw huis, waar je met veel liefde en plezier woont, wordt aangetast door aardbevingen.  Het is in Groningen helaas een mogelijkheid en overkwam ook mevrouw Noort uit Steendam.  Na herstel en een prettige samenwerking heeft ook zij akkoord gegeven om haar ervaringen te delen met anderen.

Lees meer

Problemen herkennen

Tegenwoordig komt in bijna elke brochure wel het woord ‘duurzaamheid’ voor. Het is net als met het woord ‘milieuvriendelijk’. Er wordt een vorm van kwaliteit gesuggereerd, die, achteraf gezien, nog wel eens te wensen overlaat.

Lees meer

Muurherstel in Usquert

door

Dit keer wil ik jullie graag meenemen naar het project wat is gerealiseerd voor de familie Vonk – Sleeuwenhoek.  Omdat we een prettige samenwerking hebben gehad, hebben wij mevrouw Vonk – Sleeuwenhoek gevraagd of zij ook zou willen vertellen over het verloop van het project. 

Lees meer

In deze blog wil ik jullie graag meenemen naar het project wat is gerealiseerd voor de heer Smit uit Usquert.  Omdat de samenwerking zo prettig is verlopen hebben we de heer Smit gevraagd of hij ook geinterviewd wilde worden over het verloop van het project.

Lees meer

Op zaterdag 22 maart vond een speciale bijeenkomst in het gemeentehuis van Usquert plaats. Het onderwerp van deze bijeenkomst was: ‘Van kop tot staart, dus van fundering tot behang, een monument’.

Lees meer

KOMO certificering

De dealers van Total Wall zijn sinds vorig jaar de eerste dealers in Nederland die zich KOMO gecertificeerd kunnen noemen.

KOMO is voor opdrachtgevers een waarborg voor naleving van Kwaliteit en Garantie.  Controle op het werk ontzorgt, daar staat KOMO voor.

Lees meer

Op donderdag 20 maart bent u van harte welkom op de VvE beurs in Den Haag.  Total Wall is ook aanwezig en beantwoord graag de vragen die u heeft over onder andere restauratie, renovatie, gevels, lateien, scheuren in muren en meer.

Lees meer

Haastige spoed...

Het lijkt erop, dat we een vorstperiode deze winter wel kunnen vergeten, maar stormen doet het des te meer. En telkens kijk ik met verbazing naar de ontstane schade als de storm is uitgeraasd. In veel gevallen is deze schade te voorkomen.

Lees meer

Onderzoek, trainingen en publicaties

Alles op 1 plek in het Total Wall Opleidingscentrum

Ga naar Total Wall Opleidingscentrum

Kwaliteitsborging

Certificering van het werk, een garantie voor zowel de aannemer als de eigenaar!

Meer informatie

Gevelinspectie en onderzoek

Vind oorzaak en oplossing bij gevelproblemen en garandeer veiligheid

Gevelinspectie